BENTO 01: NASI MINYAK ‘BEAR’

Hahaha berdebar baca Nasi Minyak Beruang, kan?
Idea Bento 01 daripada Puan Ainini Zainal, Founder Oven Nini.
Anda boleh follow beliau di Facebook juga, search Ainini Zainal.


Post asal di Facebook beliau, Ainini Zainal8 January 2018 ·  AFI’S HS BENTO #1

Amaran awal. 
Dilarang gelak tengok teddy bear yang happy ala ala saja tu hahahaa.
Adoila, agak tricky bila ibu tunggu nasi sejuk sikit baru bentukkan.

.

Ya, nak. Walaupun school kita is everywhere, that doesn’t stop you from having your own bento kan?
Kalau biasa makan dalam pinggan, tahun ni ibu buat khas untuk Afi, ya.

.

Kita makan kat balkoni sebelum belajar.
Atau kalau makan kat meja bersamapun, Afi punya dibuat versi bento/bekal ya.
Konsep suka hati asal anak gembira hahaha.

.

#bentoafi2018
#HSbento
#afi8tahun2018

error:
1
Salam/Hi.
Boleh kami bantu Cik/Tuan/Puan? Hantarkan soalan anda, kami akan cuba jawab secepat mungkin pada hari yang sama.

Love,
Oven Nini (Isnin-Jumaat. 8.00 pagi-5.00 petang)
Powered by