• COOKING BOX,  OVEN NINI PRODUCTS

    COOKING BOX UNTUK SEMUA MAMA

    “Ada kawan saya dah 5 tahun guna rempah premix Oven Nini. Senang betul saya tengok dia uruskan bab memasak dan bekal keluarga hari-hari. Serius ya senang sangat guna premix ni dan banyak pilihan menu? Saya nak guna jugak tapi tak tahu nak start beli yang mana. Ada cara mudah tak untuk saya start guna?” . Ini soalan biasa para pelanggan baru kami. Tapi dulu, kami hanya guide mereka premix mana yang sesuai dan ada juga sediakan Combo mengikut kategori. 2020, Alhamdulillah, Allah bantu Oven Nini keluarkan Cooking Box khas untuk semua pelanggan lama dan baru kami. Mengapa menarik? Kerana kami cuba sediakan Cooking Box kami mengikut kategori menu yang pelanggan…

error:
1
Salam/Hi.
Boleh kami bantu? Ini link senarai premix Oven Nini untuk rujukan Tuan/Puan/Cik Puan, ya. http://ovennini.com/shopping

Bagi memudahkan komunikasi, Cik Puan/ Tuan/ Puan boleh perkenalkan nama dan taipkan terus soalan dan hantarkan kepada kami.

Kami beroperasi setiap Isnin-Jumaat, 8.00 pagi-5.00 petang. Kami akan cuba jawab dalam tempoh 24 jam. Soalan selepas waktu pejabat akan dijawab esoknya/ pada hari bekerja, Insya Allah.

Love,
Oven Nini Team.
(Isnin-Jumaat. 8.00 pagi-5.00 petang)