• COOKING BOX,  OVEN NINI PRODUCTS

    COOKING BOX UNTUK SEMUA MAMA

    “Ada kawan saya dah 5 tahun guna rempah premix Oven Nini. Senang betul saya tengok dia uruskan bab memasak dan bekal keluarga hari-hari. Serius ya senang sangat guna premix ni dan banyak pilihan menu? Saya nak guna jugak tapi tak tahu nak start beli yang mana. Ada cara mudah tak untuk saya start guna?” . Ini soalan biasa para pelanggan baru kami. Tapi dulu, kami hanya guide mereka premix mana yang sesuai dan ada juga sediakan Combo mengikut kategori. 2020, Alhamdulillah, Allah bantu Oven Nini keluarkan Cooking Box khas untuk semua pelanggan lama dan baru kami. Mengapa menarik? Kerana kami cuba sediakan Cooking Box kami mengikut kategori menu yang pelanggan…

error: