• DAPUR SIHAT MAMA,  DIET SIHAT BEGINNERS

    DIET SIHAT: ‘HOW TO START’

    Tanyalah pada semua orang, MAJORITI akan katakan mereka nak makan yang sihat. Ramai orang memang berazam untuk ubah pemakanan sendiri mahupun keluarga kepada yang lebih baik. Tapi seramai-ramai yang mahu itu juga, sebahagian besar tak tahu bagaimana untuk bermula. . Serius tak tahu sebab blur tak tahu nak start dari mana.Atau dah start tapi silap langkah.Ada yang dah start pun, terkandas sebab kurang ilmu dan kurang ‘support system.’ . Tak apa, keadaan setiap kita berbeza, kan?Tak boleh nak kata “Sebab kau tak ikut cara akulah kau tak berjaya.”Juga tak boleh katakan“Aku ok je takde support system. Aku kuat semangat.” . Seriously, kita tak perlu gunakan masa untuk bertelagah dan tegakkan…

error: