• ANAK DAN MAKANAN,  BENTO MAMA,  MAMA COOKS CEPAT,  OVEN NINI PRODUCTS,  ovennini,com

    100+ IDEA BENTO / MENU ANAK VERSI ‘BETTER OPTIONS’ – OVEN NINI STYLE.

    “Mama, Kakak tengok kawan Kakak dia selalu bawak bekal lain-lain. Hari ni Nasi Goreng, esok Spaghetti, Pancake mak dia buat nampak macam ‘cloud’ tau Mama? Gebu, dia bagi Kakak rasa sikit, sedap sangat. Nugget pun mak dia buat sendiri, mama. Hari tu dia ada bagi ayam seketul kat kakak. Rasa macam ayam goreng fast food. Tapi dia cakap, mak dia buat sendiri je tepung tu, belajar kat internet. Kalau Mama tak penat tak busy, Mama buatkan bekal macam-macam jenis untuk Kakak boleh? Tapi kalau Mama penat, takpe tau. Kakak cerita je pasal bekal kawan Kakak tu.” . Bila anak cakap macam ni, mak paling kuat hati di dunia pun tetap…

  • MAMA COOKS CEPAT,  ON,  OVEN NINI PRODUCTS,  TIPS DAPUR MAMA

    AYAM GORENG ALA ‘KENTUCKY’ RANGUP

    Cakaplah siapa yang tak suka Ayam Goreng ala ‘Kentucky’ yang rangup? Mesti ada yang rasa ‘hilang selera’ sikit bila ayam rangup gebu yang diimpikan bertukar jadi versi yang tepung tak melekat elok pada ayamnya, tak bersalut cantik dan kembang minyak. Ikuti tips dan perkongsian oleh Puan Ainini Zainal di bawah, ya! . Ainini Zainal added a new photo. 18 January ·  SUKA SANGAT BILA AYAM GORENG TERSALUT CANTIK TEPUNGNYA, RANGUP KRUP KRUP KRUP. Ramai yang dah tahu pun, kan?Tapi nak share jugak, sebab ada yang buat tak jadi cantik, tak melekat sangat tepung salutan dan ayamnya. Jangan sedih, dunia tak terhenti di sini. ? . InsyaAllah, betul caranya, menjadilah apa yang kita buat. Saya…

error:
1
Salam/Hi.
Boleh kami bantu? Ini link senarai premix Oven Nini untuk rujukan Tuan/Puan/Cik Puan, ya. http://ovennini.com/shopping

Bagi memudahkan komunikasi, Cik Puan/ Tuan/ Puan boleh perkenalkan nama dan taipkan terus soalan dan hantarkan kepada kami.

Kami beroperasi setiap Isnin-Jumaat, 8.00 pagi-5.00 petang. Kami akan cuba jawab dalam tempoh 24 jam. Soalan selepas waktu pejabat akan dijawab esoknya/ pada hari bekerja, Insya Allah.

Love,
Oven Nini Team.
(Isnin-Jumaat. 8.00 pagi-5.00 petang)