• OVEN NINI PRODUCTS

    OVEN NINI YEAR-END SALE 2020

    Oven Nini Y.E.S 2020 kini bermula. Kali ini, kami meraikan semua pelanggan setia serta yang baru dengan pembelian item rempah masakan premix dengan harga lebih rendah bagi loose items serta pakej Cooking Box bersama Gluten-Free Noodles dan Pasta dengan Free Gifts yang berbaloi sangat, InsyaAllah. Diskaun penjimatan daripada RM12 hingga RM130!Free gift (bagi Cooking Box) pula bernilai RM25 hingga RM100). Ada 2 batch, tau. Batch Pertama – harga lebih rendah. Batch Kedua – harga tinggi sedikit .Jadi, jika ingin dapatkan harga lebih rendah, baik shopping cepat ya sebab batch pertama boleh tamat pada bila-bila masa sahaja. . NOTE: PENGEPOSAN UNTUK BATCH 01 ADALAH DALAM TEMPOH 7 HARI BEKERJA, SETELAH PEMBAYARAN…

  • COOKING BOX,  OVEN NINI PRODUCTS

    COOKING BOX UNTUK SEMUA MAMA

    “Ada kawan saya dah 5 tahun guna rempah premix Oven Nini. Senang betul saya tengok dia uruskan bab memasak dan bekal keluarga hari-hari. Serius ya senang sangat guna premix ni dan banyak pilihan menu? Saya nak guna jugak tapi tak tahu nak start beli yang mana. Ada cara mudah tak untuk saya start guna?” . Ini soalan biasa para pelanggan baru kami. Tapi dulu, kami hanya guide mereka premix mana yang sesuai dan ada juga sediakan Combo mengikut kategori. 2020, Alhamdulillah, Allah bantu Oven Nini keluarkan Cooking Box khas untuk semua pelanggan lama dan baru kami. Mengapa menarik? Kerana kami cuba sediakan Cooking Box kami mengikut kategori menu yang pelanggan…

  • ANAK DAN MAKANAN,  BENTO MAMA,  MAMA COOKS CEPAT,  OVEN NINI PRODUCTS,  ovennini,com

    100+ IDEA BENTO / MENU ANAK VERSI ‘BETTER OPTIONS’ – OVEN NINI STYLE.

    “Mama, Kakak tengok kawan Kakak dia selalu bawak bekal lain-lain. Hari ni Nasi Goreng, esok Spaghetti, Pancake mak dia buat nampak macam ‘cloud’ tau Mama? Gebu, dia bagi Kakak rasa sikit, sedap sangat. Nugget pun mak dia buat sendiri, mama. Hari tu dia ada bagi ayam seketul kat kakak. Rasa macam ayam goreng fast food. Tapi dia cakap, mak dia buat sendiri je tepung tu, belajar kat internet. Kalau Mama tak penat tak busy, Mama buatkan bekal macam-macam jenis untuk Kakak boleh? Tapi kalau Mama penat, takpe tau. Kakak cerita je pasal bekal kawan Kakak tu.” . Bila anak cakap macam ni, mak paling kuat hati di dunia pun tetap…

  • MAMA COOKS CEPAT,  ON,  OVEN NINI PRODUCTS,  TIPS DAPUR MAMA

    AYAM GORENG ALA ‘KENTUCKY’ RANGUP

    Cakaplah siapa yang tak suka Ayam Goreng ala ‘Kentucky’ yang rangup? Mesti ada yang rasa ‘hilang selera’ sikit bila ayam rangup gebu yang diimpikan bertukar jadi versi yang tepung tak melekat elok pada ayamnya, tak bersalut cantik dan kembang minyak. Ikuti tips dan perkongsian oleh Puan Ainini Zainal di bawah, ya! . Ainini Zainal added a new photo. 18 January ·  SUKA SANGAT BILA AYAM GORENG TERSALUT CANTIK TEPUNGNYA, RANGUP KRUP KRUP KRUP. Ramai yang dah tahu pun, kan?Tapi nak share jugak, sebab ada yang buat tak jadi cantik, tak melekat sangat tepung salutan dan ayamnya. Jangan sedih, dunia tak terhenti di sini. ? . InsyaAllah, betul caranya, menjadilah apa yang kita buat. Saya…

error: