ON FAQ

SOALAN/INFO BERKAITAN HARGA PREMIX OVEN NINI

Beberapa info berkenaan harga premix bungkusan baru bermula Ogos 2019.

01. Harga biasa premix.
Untuk harga semua jenis premix, harga biasa premix Oven Nini untuk ‘packaging’ baru ialah RM30.00 dan paling rendah dijual pada waktu biasa oleh Authorized Agents kami adalah RM20.00.

Pada waktu tertentu seperti jualan di booth atau pada sesetengah event atau ketika promosi, mungkin akan ada lebih rendah sedikit, tapi tidak selalu.

Harga biasa bungkusan lama sebelum ini adalah RM35.00, paling rendah dijual pada waktu biasa adalah RM30.00 dan waktu tertentu seperti promosi dan di booth, kurang sedikit daripada itu.

.

02. Harga jualan di ovennini.com / Oven Nini Headquarters/HQ.
Harga kekal dengan harga biasa melainkan ada promosi pada bulan-bulan tertentu. Contohnya, sempena pelancaran ovennini.com, kami ada pakej Combo dengan tawaran harga lebih rendah. Tapi terhad tempohnya.03. Fokus HQ bukan pada harga yang lebih rendah.
Ya, fokus kami bukan pada harga rendah, tetapi, kualiti dan nilai dari segi pemberian keistimewaan kepada pelanggan melalui:

• Oven Nini Loyalty Reward Program
Daftarkan ‘details’ anda termasuk Tarikh Lahir di icon kotak hadiah berwarna hitam di bahagian tengah/bawah kanan skrin untuk mengumpul ‘point’ bagi setiap pembelian anda di ovennini.com.

Pada bulan Hari Lahir, anda akan dapat ‘voucher’ diskaun atau Reload/Gift Card daripada kami. Oh ya, ‘point’ yang dikumpul juga dapat ditebus, ya. Contohnya: Cukup 3000 point, anda dapat tebus 1 pek premix tanpa bayaran.

*Info lanjut berkaitan program ini kami akan terangkan dalam post lain beberapa hari lagi.

.

• Pemberian Special Gift edisi eksklusif atau Gift Card khas untuk ‘On-Sale’ Combo.
Pembelian pakej combo terus di ovennini.com akan disertakan dengan Special Gift edisi eksklusif yang hanya diberikan pada pelanggan yang membuat pembelian di ovennini.com sahaja.

Contohnya:
Pembelian Combo A akan disertakan Special Gift premix Burger ala Prosperity yang tidak djual di mana-mana, termasuk di ovennini.com. Hanya dikhaskan sebagai Special Gift sahaja.

Atau, pemberian Shopping Voucher kepada pelanggan untuk pembelian seterusnya.
**Nilai Shopping Voucher berlainan bergantung kepada jumlah pembelian terkini.
.

• Pemberian Gift/Reload Card
Bagi pelanggan setia yang aktif berbelanja di ovennini.com, mereka akan diberikan Gift/Reload Card sebagai tanda penghargaan kami. Maksudnya, pemberian Gift Card dari Oven Nini tidak terhad bagi pembelian combo sahaja.

.

• ‘Voucher’/Kupon diskaun untuk Tiket ‘Event’.
Dari semasa ke semasa, kami akan sentiasa keluarkan apa-apa ‘Voucher’ atau Kupon diskaun bukan sahaja untuk produk, tapi bagi mana-mana tiket untuk ‘event’ yang dianjurkan oleh Oven Nini termasuklah Seminar/Mini Seminar, Workshop, Tour, Oven Nini Healthy Eating House (ONHEH) Shopping Day dan sebagainya.

.

Personal/Free Consultation selagi anda masih menjadi pelanggan kami. Tiada caj.
Jika pelanggan ada soalan berkaitan produk, info pemakanan/resipi, kami akan berikan bantuan melalui Whatsapp pada setiap hari bekerja, Isnin-Jumaat, bermula jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang.
Semua mesej akan dijawab dalam tempoh 24 jam setelah ia dihantar kepada kami.
Feel free to contact us!Harap semua soalan berkaitan harga telah terjawab, ya. Jika masih ada masalah berkaitan, boleh hubungi kami terus di Whatsapp, klik butang icon Whatsapp di bahagian sebelah bawah kiri skrin.

.

error: